Sony

Vervang uw oude Sony-laptopbatterij door een nieuwe. Koop vandaag nog een nieuwe Sony laptop accu! Bekijk het aanbod hieronder en vind een model die past bij jouw laptop.

Resultaat 1–24 van de 11008 resultaten wordt getoond

Inleiding: Sony laptop batterij

Als het gaat om Sony-laptopbatterijen, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden. Allereerst zijn niet alle batterijen gelijk gemaakt. Er zijn verschillende soorten en merken batterijen op de markt, en ze werken niet allemaal met uw Sony-laptop.

Een ander ding om te overwegen is de leeftijd van uw batterij. Batterijen hebben een levensduur en als je je Sony-laptop al een tijdje hebt, is de kans groot dat de originele batterij niet meer zo krachtig is als hij ooit was.

Als u op zoek bent naar een nieuwe laptopbatterij van Sony, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u een aankoop doet. Het belangrijkste is compatibiliteit – zorg ervoor dat de batterij die u koopt, is ontworpen om te werken met uw specifieke model Sony-laptop. U wilt ook prijzen en beoordelingen vergelijken voordat u een beslissing neemt.

Soorten Sony-laptopbatterijen

Er zijn veel verschillende soorten laptopbatterijen van Sony. Het meest voorkomende type is de standaardbatterij, een 6-cels batterij die 3-5 uur meegaat. Er is ook een 9-cells batterij die 5-7 uur meegaat. De uitgebreide batterij is een 12-cels batterij die 7-9 uur meegaat. Er is ook een ultra-verlengde batterij, een batterij met 16 cellen die 10-12 uur meegaat.

Hoe een Sony-laptopbatterij te identificeren?

Er zijn een paar manieren om een Sony-laptopbatterij te identificeren. De meest nauwkeurige manier is om het modelnummer en serienummer op de batterij te zoeken. Het modelnummer staat meestal in hele kleine letters op de bovenkant van de batterij en het serienummer staat op een sticker op de achterkant van de batterij.

Een andere manier om de batterij van een Sony-laptop te identificeren, is door zijn vorm. Alle laptopbatterijen van Sony zijn rechthoekig en hebben aan één kant twee metalen contacten.

Ten slotte herken je de batterij van een Sony laptop ook aan de kleur. Originele Sony-laptopbatterijen zijn zwart, maar sommige B-merk batterijen zijn wit of zilverkleurig.

Een Sony-laptopbatterij opladen

Laptopbatterijen hebben een beperkte levensduur en gaan uiteindelijk dood. Wanneer dit gebeurt, kan de laptop niet meer worden ingeschakeld. Dit is een probleem voor mensen die voor hun werk of school afhankelijk zijn van hun laptop. Een lege batterij betekent ook dat alle gegevens die op de laptop zijn opgeslagen, ontoegankelijk zijn.

Er zijn verschillende manieren om de batterij van een Sony-laptop op te laden. Een manier is om het netsnoer te gebruiken dat bij de laptop is geleverd. Dit snoer wordt in de muur en in de achterkant van de laptop gestoken. Een andere manier om de batterij van een Sony-laptop op te laden, is door een USB-kabel te gebruiken. Dit type kabel heeft twee uiteinden: het ene uiteinde gaat in de muur en het andere uiteinde wordt aangesloten op de USB-poort aan de zijkant of achterkant van de laptop.

De derde manier om de batterij van een Sony-laptop op te laden, is door een AC-adapter te gebruiken. Een AC-adapter wordt in de muur gestoken en heeft een USB-poort.

Hoe de levensduur van een Sony-laptopbatterij te verlengen?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om de levensduur van de batterij van uw Sony-laptop te verlengen. Zorg er allereerst voor dat de batterij van uw laptop tussen 40-80% is opgeladen. Ten tweede, laat uw laptop niet aangesloten wanneer de batterij volledig is opgeladen. Gebruik ten derde de energiebeheerfuncties van uw laptop om energie te besparen. Probeer tot slot, indien mogelijk, de batterij van uw laptop niet voor langere tijd te gebruiken.